Om Craftsman Sverige

Hej Alla kunder och ÅF!  Välkommen till vår E-Handel"

För Craftsman, GTM, Polar Trädgårdsmaskiner 2017!  Klicka bara här >>>      www.craftsman.nu

 

Vidare information!

En kvalitets produkt från USA tillverkade på samma fabrik som Jonsered Husqvarna (Electroluxfabriken). Där det tillverkas 80% Craftsman och  20% Husqvarna, Mc Cullock (Partner) ochJonsered.
Alltså inget nytt obeprövat, bara mer lyx och fullutrustade än premiummaskinerna Husqvarna, Jonsered och varuhusmaskinen Mc Cullock (Partner). Samt då billigare genom oss! Sålda i Danmark i över 20 år Sverige 7 år

 

Craftsman som vi är ensam om i Sverige, och svensk generalagent på och även där jobbar även upp ÅF-bilden undan för undan i Sverige. Men även direkt till slutkonsumenten vi kan erbjuda mycket billigare.

Craftsman En kvalitetsprodukt från USA Har sålts i Danmark sedan 1990. Idag  en av de mest populära sålda åkgräsklipparprodukterna i klassen för både privatpersoner och mindre parkanläggnongar. Craftsman  gör skillnaden. Oavsett om det gäller mindre trädgårdar, eller en större parkanläggningar, kan du alltid lita på de urval av maskiner och utrustning vi erbjuder från CRAFTSMAN.

Med många års erfarenhet och utveckling ligger Craftsman i topp, från små roterande gräsklippare till stora trädgårdstraktorer och jordfräsar.
Till vårt utval av maskiner hör också ett brett utbud av tillbehör extra utrustning, som snabbt och enkelt kan installeras på din Craftsman-maskin, så att dina behov kan tillgodoses fullt ut.

Välkommen!

Önskar du personlig hjälp ringer du oss som vanligt  0511-16402

Personlig service kommer alltid att vara vårt motto och styrka såsom vi gjort i över 30 År!

 

Med vänlig Hälsning

MEP Batterier & Fritid Sverige

Erland Pettersson